Total, added and free sugar consumption and adherence to guidelines in Switzerland
Results from the first national nutrition survey menuCH. A. Chatelan, P. Gaillard, M. Kruseman, A. Keller. Nutrients, 2019; 11:1117. doi: 10.3390/nu11051117.
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A Systematic Analysis on How Methodological Quality May Influence Conclusions. S. Bucher Della Torre, A. Keller, J. L. Depeyre, M. Kruseman. Journal of the Academy of Nutrition and Dietetics, 2016;116(4):638-59.
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An electronic mobile-based food record. S. Bucher Della Torre, I. Carrard, E. Farina, B. Danuser, M. Kruseman. Nutrients, 2017, doi:10.3390/nu9010076.
Les superstitions à l’épreuve de la science. M. Kruseman. Revue Médicale Suisse. 2020 ;16 :210-211.
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Conception et évaluation d’une intervention brève « alimentation et prévention cardiovasculaire » en médecine de premier recours. M. Kruseman, D. Lamalle, M. Prod’hom, S. Gardiol, A. Rieder, J.M. Gaspoz. Cahiers de nutrition et de diététique 2011, doi:10.1016/j.cnd.2011.02.002.
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